Hozzávalók (20 cm-es tortaformához) Alaphoz: • 200 g zabkeksz (vagy más omlós keksz) • 80 g vaj (olvasztva) Töltelékhez: • 500 g krémsajt (pl. mascarpone vagy natúr krémsajt) • 200 ml habtejszín (30%-os) • 100 g porcukor • 100 g pisztácia paszta (házi vagy bolti) • 1 tk vanília kivonat • 2 tojás Tetejére: •…
Hozzávalók (4 személyre): • 4 szelet karaj (kb. 600 g) • 200 g combsonka (helyettesíthető bacon-nel vagy más hússal) • 150 g cheddar sajt (reszelve vagy szeletelve) • 2 szál újhagyma (karikára vágva) • 200 ml 20%-os főzőtejszín • 2 gerezd fokhagyma (zúzva) • Só és bors ízlés szerint • 1 evőkanál friss petrezselyemzöld (aprítva)…
Hozzávalók (4 főre): • 1 kg sertéslapocka vagy comb (kockára vágva) • 2 közepes fej vöröshagyma (finomra aprítva) • 3 gerezd fokhagyma (zúzva) • 2 közepes paradicsom (felkockázva) vagy 2 evőkanál sűrített paradicsom • 1 közepes zöldpaprika (karikázva) • 2 evőkanál sertészsír vagy étolaj • 1 evőkanál édes pirospaprika • 1 teáskanál csípős paprika (opcionális,…